Tuesday, March 25, 2014

Hyttedrømmen vår

I et par år har vi planlagt, drømt, googla og estimert. Med ei tomt klar for bygging, store drømmer og tydeligvis et sterkt ønske om høyere banklån.

Vi håper at ei hytte i fjellheimen skal være lykken for vår etterhvert ikke så lille familie. Hjemme tar hverdagskaoset over, og det er ikke alltid selvsagt at vi kommer oss ut sammen på eventyr, slik vi så gjerne vil. Burdebyrden i heimen blir ofte litt for tung. Legger vi fra oss alt som MÅ gjøres, har vi lett for å ty til hver vår skjerm. Tanken er at dette kan bli anderledes på hytta. Hyttedrømmen er drømmen om familietid, inne og ute. Vi bygger stort, kanskje ikke i kvm, men med plenty sengeplasser og ulike "soner" slik at venner og familie kan bli med oss på hyttetur. Med fem ekstroverte og sosiale familiemedlemmer er det absolutt nødvendig at familietiden kan deles med alle vi er glade i!

Endelig blir hyttedrømmen realisert, nå er byggearbeidet i gang! Mye skal gjøres av trollfar mens familien bor på flatseng og leker i lyngen, men først skal byggmesteren få lov til å ta seg av grovarbeidet. Vi gleder oss vilt og grugleder oss til et hektisk byggeår på veien til mer utetid sammen.


Hyttebyggeprosessen har fått sin egen blogg, Hyttedrømmen på Brokke.




No comments:

Post a Comment